Fabrikamız 1992 yılında 250 m2 kapalı alan üzerinde üretim ve depolama hayatına başlamıştır. Daha sonra fabrikamız 8.400 m2 fermante sahası, 9.000 m2 üretim alanı ile toplamda 17.400 m2 alanda falliyet göstermetedir. Firmamız gıda sektöründe hızlı bir şekilde gelişmeye ve büyümeye devam etmiş, tamamen Türk tipi turşu üretimi ile avrupadaki gurbetçilerimizin mutfaklarına kadar ulaşmayı başarmıştır.

Firmamızın vazgeçilmezi olan ISO 22000 kalite belgesiyle taçlandırıp avrupa pazarındaki yerini almıştır. Firmamız, kurulduğundan bu yana müşterileri, tedarikçileri ve çalışanları ile kalite ve gıda güvenliğini ilke edinmiştir. Firmamız, müşteri için kaliteli ve güvenli değerde ürün üreterek müşteri ve üretici memnuniyetini sağlamış, uluslararası pazarlarda tercih edilen marka hedefine ulaşmıştır.

Firmamız yılda 800 ton çubuk hıyar turşusu, 400 ton kornişon hıyar turşusu, 500 ton turşu biber çeşitleri (jalapeno biberi, yakan biber, biberiye, sarı sivri, acı biber, yunan biberi) ve 700 ton çeşitli turşuluk sebze çeşitleri(lahana, havuç, yeşil domates, kapya biber, sarımsak) ile yılda toplam 2.400 ton üretim yapmaktadır.

Firmamız, çevre dostu çalışmalar geliştirerek , kaliteli ve güvenli ürünler üretmek, tüketici ve üreticinin korunması, bilinçlendirilmesini sağlayarak sürekli gelişim sağlamıştır. Firmamız Avrupa Birliği güncel yöntemlerini, uluslararası standartları temel almaktadır. Bundan dolayı firmamız kalite ve gıda güvenliği sistemleri uluslararası standartlarındadır.

Kalitemizin ulaştığı ülkeler: ALMANYA- İNGİLTERE- İSVEÇ -İRLANDA-İSVİÇRE-BELÇİKA-NORVEÇ-DANİMARKA-HOLLANDA-AVUSTURYA-YUNANİSTAN-AZERBAYCAN-ABD

Vizyonumuz

Sürekli yenilikçi ve girişimci ruhumuzla sürdürülebilir tarım yatırımları, sürdürülebilir yeniliklerle Türkiye'nin kaliteli ve lezzetli ürünlerini üreterek Dünyadaki tercih edilen markası hedefinden daha ileriye gitmek.


Misyonumuz

Kaliteli ve güvenli ürünlerin yetiştirilmesi. Çevreye, hijyen ve doğaya uyumlu ürünler ile tüm dünya tüketicisine ulaşmaktır.